EL NOSTRE PRIMER VIDEOCLIP!

Vídeo

“Març” ha estat la primera cançó de Palance per fer-ne un videoclip. Com que en directe ornem l’escenari amb llumets que fan pampallugues, vam pensar que seria un bon leit motif per al video. Les realitzadores Nàdia i Marta Morera n’han tret un bon partit i ens ha quedat ben xulo. Que aprofiti!

Anuncis

ENS VEIEM LES CARES (II)!

Vídeo

Ja heu vist (i sentit) “Solitudine” en el nostre anterior post? Doncs ara és el torn de “Març”, en la segona de les gravacions que ens van fer els amics de Ràdio Arenys ara fa uns dies.

ENS VEIEM LES CARES (I)!

Vídeo

A Ràdio Arenys fan bona feina. No només fan unes entrevistes divertides i fresques gràcies a la Marta sinó que, a més, fan uns videos en acústic i en directe que sonen la mar de bé, gràcies al Josep. Hi vam ser fa uns dies i el resultat ha estat dues gravacions, la primera de les quals la podeu veure aquí mateix, “Solitudine”.

SPIN OFF

Vídeo

Som inquiets de mena. Cadascun de nosaltres té múltiples facetes. Per exemple, l’Èdgar es dedica a tatuar i a tocar manouche. El Nasi, toca la bateria amb les Macedònia i fa fotos de cuques. El Jordi, acompanya cantautors. I el Xavier, a banda del doblatge i les fotos, també fa músiques d’encàrrec. Aquí en teniu un exemple, la banda sonora del documental “El món on volíem viure”, sobre la figura de Robert Capa, i que vam poder veure a l’espai “Sense ficció” de TV3. Esperem que us agradi!

http://www.tv3.cat/videos/4854071/El-mon-on-voliem-viure-Robert-Capa-15-de-gener-de-1939