Enllaç

I ha passat l’estiu, amb uns bolos fantàstics (especial menció al del Parc de la Seu de Manresa, per la festa major) i ha arribat la tardor i, amb ella, bones notícies: Palance participem en el disc de la Marató de TV3. Fem un “trio” amb els Lexu’s i la Victòria Riba, tot versionant “Que boig el món”, dels Lax’n’Busto, i amb l’esplèndida producció de Toni Ten. El dia 30 de novembre podreu comprar el cd però, mentrestant, feu-ne un tast amb aquest fragment que, molt possiblement, apareixerà al making-off:

http://www.324.cat/video/5349271/altres/El-disc-de-La-Marato

Anuncis

Enllaç

Amics. Amigues. La criatura ja ha vist la llum i es diu “Superherois“. Vareu veure fotos de la gravació. També n’heu vist la portada. Potser que us l’escolteu, no? Us n’hem posat el vincle a Deezer, però també el podeu trobar a Spotify.

-Oh, m’agrada TANT que me’l vull comprar.

No problemo. iTunes, Google Play, etc. L’Internet  està ple de plataformes on adquirir-lo. I si el voleu en format físic, el trobareu a les nostres actuacions (segur que n’hi haurà!) o us el farem arribar per correu tradicional. Demaneu-nos-el a palance.cat@gmail.com.

Salut!

SUPERHEROIS: EL DISC (CLIQUEU AQUÍ)

Enllaç

Tenim pressa

WALA! La cançó que obre el dvd “Fem Via” de la Via Catalana és nostra! VA ser un encàrrec que vam rebre fa uns dies. Ens hi vam posar de seguida i el resultat el podeu escoltar (i veure) al principi de tot de la pel·lícula. Un honor col·laborar-hi!

Us en deixem l’enllaç (a dalt de tot): cliqueu-hi!